Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Åpning av flere løyper

Nyheter

tirsdag 29. januar 2019

Åpning av flere løyper

Endelig kan vi si at løypene i Engerdal fullverdig åpnes!

Lørdag 2 februar åpner resten av løypenettet i Engerdal, dermed vil det være mulig å kjøre i alle løypene i kommunen. Det er lagt ned mye jobb i det siste med klargjøring av de siste traseene, det at vi får ei rundløype blir et veldig positivt innslag til løypenettet! Vi må dessverre meddele om at deler av rundløypa går i et forferdelig terreng, det vil derfor være skiltet at den delen av løype ikke kan kalles en autostrada slik som vi ønsker at løypene våre skal fremstå.

En annen nyhet er også at Isfiskeløype (12 og 12a) som tar deg til Krokåtsjøen og Krokåtsjøtjønna i år er innarbeidet i forskriften så man faktisk kan kjøre ut på vannet for å fiske! Dette jobbet ESF hardt for at måtte på plass etter den første sesongen hvor dette av en eller annen grunn ble utelatt av Engerdal kommune. Ved Krokåtsjøen kan man i tillegg leie seg inn i bua som disponeres av Femund Jeger og fiskeforening. Kontakt de for et godt tilbud for ei koiehelg i Engerdal, hvor man som bonus kan kjøre sin egen snøscooter helt frem til døra! Utenfor venter også fisken på å bli dratt inn i hopetall! tlf. 917 46 269 for bestilling, rabbatt til medlemmer av NJFF.

Samme helg som vi åpner for fullt pågår Femundløpet, det vil derfor være stengt for kjøring inn til Gløtvold Handel på løypa der. Skilting og stengt løype gjøres ved Østlandet motorservice. Alternativ parkering på Drevsjø vil da være Femundsenden, Kvilten, Østlandet motorservice, Hogstad hytteutleie og Fredheim. Mer info om Femundløpet kommer vi også tilbake med da de låner deler av løypene våre under årets løp! Dette vil ikke medføre stenging, men vil gi muligheter for å være ute i løypa og heie frem deltakerne! Vi oppfordre til både bål og lavvo langs løypa under årets Femundløp. (Men husk åpningstiden på løypa)

Avslutter med et bilde fra en glad liten pode som var på årets første scootertur forrige helg, etter ryktene falt det i smak. Foto: Håkan FredheimDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn