Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Åpning!

Nyheter

lørdag 23. januar 2021Endelig er dagen her!

Vi er stolte og ydmyke, i dag åpner vi Norges beste løypenett! 15 mil ligger klare for dere og om 14 dager har vi nok fått åpnet de siste 5 milene med løyper! Søk informasjon her på siden, på infotavler og sett dere godt inn i regelverket for kjøring. Generell åpningstid er kl 08.00-22.00. Hold til høyre på løypa, unngå for all del å spinne / spole i vei med høykambelte, da ødelegger du for alle.

I Norge er rekrasjonskjøring hjemlet strengt, vi må holde oss på løypa og sette standarden for å vise at vi er tillitten verdig. Kanskje en dag kan det bli lettelser, men inntil da må vi følge regelverket.

De siste dagers snøfall i Engerdal var vanvittige fra 30 - 50 cm og løypemannskaper rullet inn igjen i natt, det er et vanvittig engasjement som legges ned! På siden kart og informasjon finnes det info om hvilke løyper som er åpne, velkommen til Engerdal!Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn